Jelania unui eunuc furios că l-au castrat femeile moderne (1)

eunuch

 

Am găsit pe feisbuc, cum se întâmplă, un link către articolul unui bărbat narcisic la greu despre cum l-au castrat pe el femeile moderne care sunt mai descurcărețe ca el și care-i cer ceva mult pentru potența țestei lui, adică tandrețe și inteligență, când el are numai mușchi de oferit (blogul lui e plin de așa ceva). Nu, nu dau adresa blogului, fiindcă nu vreau să-i fac reclamă și apoi eu mă adresez tuturor celor care gândesc ca el.

Deci, domnule castrat. Nu comportamentul femeii ți-a micșorat potența podoabelor, ci grandomania ta deranjată probabil de faptul că o colegă are o soluție mai bună decât a ta și a remarcat-o șefu’ pe care tu încerci în zadar să-l pupi în fund la o bere. Adică îl pupi, da fără folos, fiindcă șefului nu-i plac pupincuriștii, ci apreciază meritele reale.  Și a găsit-o fiindcă ea s-a gândit mult la problemă în timp ce gătea și călca cămășile altui macho frustrat ca tine, probabil. Tu nu poți veni cu o idee bună dacă stai tot timpul cu gândul la bere și pițipoance, chiar și-n timpul plătit de șef să produci pentru el. Iar când colega inteligentă și conștiincioasă a fost promovată înaintea ta,  ai sărit de fund în sus că și-o pune cu șefu’, nu Doamne-ferește că merita, cum să merite o femeie promovarea?!….  așa că, după toate cele, mai trebuie să facă față și rânjetelor penibile ale altor ratați ca tine, care nu pot suporta succesul unei femei fără a se văicări ca niște făcători pe ei că femeile s-au masculinizat numai și numai să-i castreze pe ei. Recenta emancipare a femeii a scos la iveală imensa prostie a unor bărbați  care nu mai pot ocupa prea ușor unele posturi în care se cere și inteligență, nu numai tată director de sucursală sau tovarăș de partid. Și, ca să vezi, fetele ți-o iau înainte, așa cum ți-o luau și la școala pe la care rar treceai, și atunci mai ales să faci valuri, nu să și înveți ceva.

DSCN1532

Bărbații care se epilează pe tot corpul nu o fac numai pentru a plăcea femeilor (poate doar în mintea ta bolnavă) ci și pentru plăcerea lor proprie, fiindcă au avut curajul să-și arate preferințele pentru curățenie și frumos – și uite că tot nu se pot manifesta în voie de unii macho ca tine, care simt că le fuge pământul de sub picioare fiindcă nu se mai pot prezenta cu stuful mirosind acru sub braț în fața unei femei, fără să riște un refuz total. Și în loc să tragi concluzia că poate modelul cowboy-ului mirosind a transpirație veche de 3 zile nu mai e la mare căutare și că ar cam trebui să treci mai des prin baie, te oțărăști isteric la bărbații necertați cu apa și săpunul. Și cremele, de ce nu?!

***

 

Mai departe, masculul nostru feroce invocă istoria pentru a arăta că lumea e așa cum e -adică dezvoltată – numai datorită bărbaților. Nicio vorbuliță despre oprimarea femeilor de-a lungul istoriei și cum n-au avut practic posibilitatea de a arăta tot ce pot, mai ales că nici acces la educație n-au avut multă vreme. Ce ghinion pe el, săracul, că nu s-a născut pe vremea lui Ginghis Han, să nu mai fie nevoit să înfrunte rușinea de a fi condus  astăzi de o femeie. Păi dacă-i merge mintea mai iute și mai bine, de ce nu, măi cocoșel? De ce să fii tu șeful dacă ți se mișcă neuronii agale precum gloaba satului?

Aaaa…. și nu, dragule, bărbatului adevărat nu-i este greu să afișeze partea lui feminină și nici nu se teme să și-o arate, ție îți este greu și nu te descurci la capitolul acesta, fiindcă ești varză la gestionarea sentimentelor și mai ești și vanitos și nu vrei să înveți. Mai ales de la o femeie, presupun. Sau ți se pare treabă femeiască asta cu sentimentele, pentru tine bărbat este numai ăla care sare la război. De preferință cu consoarta ceva mai slabă decât el, să fie sigur de victorie. 

2 thoughts on “Jelania unui eunuc furios că l-au castrat femeile moderne (1)

  1. Știu la ce articol te referi! Problema gravă nu e că apare câte un idiot ca el, ci avalanșa de adepți care legitimează prostia umană proliferată de la Adam și Eva încoace. Eu am comentat pe blogul lui, desființându-l în 2-3 fraze. Nu m-a publicat. Are peste 350 de comentarii, unele sunt și negative, dar a evitat să publice comentariile argumentativ-negative.
    Nu pot spune că nu ascunde niște adevăruri, dar Întregul este un bull-shit.

  2. M-am gândit că nu publică decât comentariile care nu-l pun în umbră (chiar negative fiind) și nu pe cele bine argumentate, fiindcă a răspuns destul de înțepat unora, lăsând la iveală un orgoliu nemăsurat, așa că nici nu m-am mai obosit să comentez acolo. Mie-mi pare frustrat tare că există pe lume bărbați sensibili și metrosexuali, mă întreb dacă nu cumva a fost lăsat de vreo iubită pentru un bărbat mai puțin macho decât el, dar cu mai multă minte și sensibilitate.
    Oricum, siguranța cu care vorbește în numele femeilor, ce anume le place și ce nu, e ridicolă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.