The Perfect Man, pe bune!

perfect manMr.PCând vezi două puștoaice curioase că îl întreabă pe Chris Noth ce îl face pe un bărbat să fie bărbatul perfect, îți vine să-ți dai sonorul mai tare, doar-doar s-o auzi până-n Brooklyn, și să le spui curat: “Adică, măi fetelor, aveți în fața voastră chintesenta evolutiei masculine, care l-ar face și pe Darwin verde de invidie, și voi mai puneți asemenea întrebări neroade? Păi n-ar fi de mirare ca mâine-poimâine să ajungeți să vă tânguiți pe la colțuri sau în direct pe vreun canal dubios că nu l-ați recunoscut pe nu l-ați găsit pe Mr. Right!”

Nu știu cum i-a venit ideea regizorului Mark Rosman să-l aleagă pe Chris Noth pentru rolul lui Ben din filmul The perfect Man, dar l-a nimerit: o combinație mortală între alura inocent-romantică și privirea de vânător profesionist uns cu toate alifiile, da’ uns bine, nu așa de formă, că prea-i lucește fața și n-are niciun rid (încruntătura nu se pune), la care se adaugă constituția robustă și bine lucrată, à la Mister Muscolo, pentru care, mărturisesc deschis, am dezvoltat o sensibilitate deosebită, de când cu reclama respectivă. L-a surclasat până și pe Superman adevărat (după care am suspinat o vreme în secret împreună cu alte milioane de surate) pentru că romantismul începe când toate farfuriile sunt spălate și bucătăria arată ca o farmacie, asta o știe orice femeie. Și orice bărbat. (?)

Totuși, ceea ce-i dă un farmec deosebit lui Chris alias Ben – și care-l recomandă pentru locul de onoare pe lista mea de  vânători dezirabili – nu este constituția sa, nici măcar iscusința vânătorească de a ademeni doi ochi de căprioară în bătaia privirii sale (mortale!), ci faptul că știe cum să facă inima unei femei să vibreze. Bun cunoscător al sensibilității feminine, Mr. Perfect știe cum să-și scoată iubita din oala cu melancolie și să-i lumineze ziua, nu se teme să-și arate propria sensibilitate vărsând o lacrimă, hai două, cunoaște semnificația florilor și alege să rămână lângă partenera sa, deși ar putea fi oriunde în lume, pentru că știe că viața alături de ea e tot ce-și dorește.  Nu-i așa, fetelor, că ar fi un adevărat noroc să fii în cătarea puștii vânătorului care știe precis unde și când să țintească? 🙂

 

3 thoughts on “The Perfect Man, pe bune!

  1. Asa pe fuga ideea, toamna asta am cam multi boboci de numarat si trebuie sa prind ideile din zbor, nu mai am timp sa le…clocesc.:) Multumesc, oricum!

  2. Pingback: Bun De Citit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.