Vinerea cu muzica: Laura Pausini

Dragi internauti, va era dor de vinerea cu muzica? Astazi va recomand cu caldura cantecul La Solitude de Laura Pausini. Nu e tocmai cantecul meu preferat, dar e cantecul ei de debut si merita sa il re-ascultam.

Cine este LAURA PAUSINI

Laura Pausini este o cântăreață italiană cunoscută pentru vocea sa puternică și emoționantă, dar și pentru personalitatea sa prietenoasă și caldă. În timpul concertelor sau interviurilor, Laura își prezintă muzica și mesajele cu un ton informal și natural, făcând publicul să se simtă aproape de ea și de ceea ce încearcă să transmită prin cântecele sale.

În plus, Laura Pausini este foarte deschisă și sinceră în ceea ce privește viața ei personală și cariera sa muzicală. Ea își împărtășește adesea experiențele cu fanii săi, iar conversațiile ei sunt întotdeauna pline de umor și simpatie. Laura este, de asemenea, cunoscută pentru că își sprijină foarte mult fanii și pentru că se implică în proiecte de caritate, luptând pentru cauze importante, cum ar fi egalitatea de gen și drepturile omului.

Oricum, daca vreti sa aflati mai multe despre cantareata italiana, puteti viziona filmul Laura Pausini pe Amazon prime.

Si acum sa ascultam cantecul La Solitude cel cu care Laura Pausini si-a facut debutul la San Remo in 1993:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.