Cum să-ţi vopseşti părul singură

Vopsitul părului este una dintre tehnicile pe care orice femeie deşteaptă trebuie să şi le însuşească la un moment dat în viaţă, mai ales dacă are alergie la saloanele de înfrumuseţare sau ceva pitici pe creier (care îi şoptesc tot felul de pericole la care s-ar expune într-un loc în care se folosesc aceleaşi ustensile la nşpe mii de persoane). Şi cum nu numai tehnica e importantă, ci şi vopseaua folosită, posibilitatea ca o femeie să piardă mare parte din viaţa sa preţioasă încercând diverse branduri creşte exponenţial cu neîncrederea acesteia în reclame sau în poveştile altora.

Dar cum eu nu fac parte din tagma sus-amintită, chiar doresc să aud poveşti de succes cu vopseaua voastră de păr şi cu tehnica folosită, căci am ajuns la acel punct  în care e necesară o schimbare radicală în acest sub-domeniu important al vieţii mele de femeie. Aşa că vă invit să faceţi fapta voastră bună pe săptămâna aceasta şi să mă contactaţi urgent cu orice sfat sau tehnici de securitate aţi avea despre vopsitul părului. Mă interesează mai ales să aflu ce tip de vopsea ţine cel mai mult şi cum reuşiti voi să vă vopsiţi părul singure acasă, fără să vopsiţi şi baia în acelaşi timp în aceeaşi nuanţă.

Până atunci, vă las la îndemână unul dintre tutorialele despre cum să-ţi vopseşti singură părul acasă, care mi-au atras atenţia prin claritate şi concizie. Tipa foloseşte L’Oreal Paris, o cremă de vopsit pe care am tot folosit-o şi eu, dar care, din păcate, pe părul meu aspru şi gros nu ţine prea mult, nicidecum permanent, motiv pentru care am decis să încerc şi altceva.

Leave a Reply