Google search: ce mai caută cititorii care ajung pe vdz.ro

muzica mainel – singurul Mainel găsit este de fapt Marinel Purcelan (scris greșit pe trilulilu) care interpretează destul de bine o sârbă.

femeia cu bun simț — a, asta da căutare smart, ați ajuns bine, dragilor, dar, după cum vedeți, “îmi plac lucrurile complicate, cât mai complicate”. Vedem noi cum ne înțelegem, îndrăzniți!

cum se schimbă un neon – nici prin vis nu mi-a trecut că acel post va fi atât de căutat (tot la 2-3 zile cineva vrea să știe cum să schimbe un neon). Să vă spun un secret: în ziua când am postat acel video am fost nevoită să schimb eu însămi un neon în baie și, cum habar nu aveam cum se face așa ceva, am căutat pe net. După ce am găsit cel mai bun video posibil, gen for dummies, l-am postat pe vdz.ro pentru ca data viitoare când voi mai fi nevoită să schimb un neon, să găsesc rapid video-ul. Mă bucur că folosește și altora descoperirea mea. 

am cunoscut bărbatul perfect în ratb – felicitări, eu încă nu. E drept că nici nu prea circul cu RATB-ul, dar mi-ați dat o idee. 😉

individuație – bună preocupare, aflați tot ce vreți despre individuație aici.

viață frugală – ha,ha,ha. Și ați găsit doar o cină frugală, unde dai și unde crapă. E un început, totuși, nu-i așa?

viața de la zero – bună idee, mai ales dacă vi s-au încurcat așa de rău ițele că v-ar trebui o (altă) viață să le mai descurcați. Nu uitați să-mi împărtășiți experiența.

nemurirea sufletului – well mă bucur că vă preocupă și pe voi asemenea subiect. Să sperăm că ați găsit argumentele lui Platon destul de bune. 

tort ornat cu frișcă și căpșuni – a fost ziua cuiva? și cum de nu m-ați invitat? ț,ț,ț.

teama de a fi rănit – stă la baza fricii de a iubi din nou.

din ce este alcătuită mintea omului – îmi vin în cap versurile lui Tudor Arghezi “din bube, mucegaiuri și noroi/ iscat-am frumuseți și prețuri noi” …n-ați vrea să știți mai degrabă cum funcționează? 

tort ciocolată și frișcă – combinația asta nu e chiar tocmai cea mai grozavă la gust, dar trebuie să recunosc că arată super. 

ce simbolizează visele – păi trebuie să-mi povestiți visul, câte ceva din viața și frământările voastre, ce înseamnă pentru voi simbolurile prezente în vis etc. pentru a vă da un răspuns pertinent.

constantin noica despre femei —he,he,he….pe cine interesează? vreo fostă….ceva? Unii spun că ar fi fost puțin cam misogin, daaar…mă întreb dacă nu era propria lor proiecție. Adică, ei erau adevărații misogini și proiectau misoginitatea lor asupra lui Noica. 

vdz.ro – deci cineva care știa exact unde vrea să ajungă. 🙂

povestea lui brandon teena – e foarte tristă, s-a făcut și un film după ea numit Băieții nu plâng niciodată.

cartea în care fata se îndrăgostește de răpitor – interesant subiect, dar nu-mi vine în minte niciuna. 

hiperactivitate bronșică – e o problemă serioasă, da, mă bucur că ați găsit ceva informații și aici, dar acestea nu pot înlocui un consult medical de specialitate. 

 

Leave a Reply

  1. Sunt si eu curioasa cum ajung unii pe blogul meu, desi google e foarte secretos in aceste privinte. Totusi, ce termeni de cautare sunt vizibili, de multe ori nu au legatura cu nimic din ce scriu eu si, daca incerc sa repet cautarea dupa acesti termeni, eu una nu-mi gasesc blogul nicicum… de-ale internetului mistere…

  2. Da, ai dreptate, Cristina, banuiesc si eu ca termenii de cautare vizibili nu sunt cei mai concludenti si ca exista altii pe care google îi ascunde. Tocmai de aceea ma cam amuza putin cautarile.