Andreea Marin: “Eu am un Dumnezeu care e mereu cu mâna pe umărul meu”

La divorțul legal se ajunge de obicei după ce se instalează ușor și pe nesimțite, sau brusc și violent, divorțul emoțional, uneori și cel psihologic și economic, astfel că divorțul de drept nu mai este decât legalizarea unei stări de fapt, urmată de divorțul social, o perioadă dureroasă marcată de pierderea unor rude și prieteni comuni.

Lucrurile sunt mult mai complicate când sunt la mijloc și copii, mai ales minori, acesta fiind și cazul Andreei Marin și al lui Ștefan Bănică.  Este mai mult decât evident că Andreea Marin face eforturi uriașe pentru a se abține de la a-și expune public problemele din cadrul căsniciei și opiniile legate de comportamentul lui Ștefan Bănică, rezistând eroic asalturilor de întrebări incomode din partea unor reporteri cu exces de indiscreție. Dar, cum era și de așteptat, în urma atâtor insistențe, îi mai și scapă câte ceva.

S-a întâmplat să văd emisiunea Simonei Gherghe în care aceasta  i-a telefonat vedetei în direct și i-a pus mai multe întrebări mai mult decât incomode, printre care și dacă fostul soț a venit la ziua fetiței lor, Violeta. Andreea Marin a răspuns după o ezitare că nu, dar tot ea i-a justificat absența, preferând să presupună că a fost ocupat. Acest lucru a fost prezentat de presă destul de tendențios, după părerea mea, fără să se țină cont că nu vedeta a fost cea care a căutat să dea informații despre acest aspect, ci că a răspuns sub presiunea unui tir de întrebări aiurea, la telefon, când se grăbea să plece la ședința cu părinții. Ah, da, a fost întrebată și dacă Bănică va veni la acea ședință și, cum nu venea, a spus adevărul. Iar despre noua relație a fostului cu Lavinia Pârva a declarat că vestea  nu este o surpriză pentru ea, ceea ce lasă loc la interpretări, însă cine o poate acuza?!

Nu este prima dată, cred, când presa pune gaz pe foc și contribuie substanțial la înrăutățirea relațiilor vedetelor, însă pentru mine este prima dată când observ fenomenul live. 

 

sursa foto (ambele): tv-ul meu deschis pe Kanal D, fix in timpul emisiunii a carei invitata a fost Andreea Marin

       “Eu am un Dumnezeu care e mereu cu mâna pe umărul meu”

 a declarat Andreea Marin la un moment dat în timpul interviului cu o simplitate tonică și cu o privire luminoasă, plină de mulțumire pentru ceea ce a adus deja Dumnezeu în viața ei. 

“Îmi place să cad în picioarea mai adăugat vedeta făcând referire la modul,  exemplar aș zice eu, în care reușește să treacă peste o relație eșuată și să-și continue viața bucurându-se din plin de tot ce are și ce-i mai aduce Dumnezeu în cale: la momentul actual un iubit turc, fizioterapeutul Tuncay Oztur, care o respectă și o face fericită.

Felicitări, Andreea Marin!

3 thoughts on “Andreea Marin: “Eu am un Dumnezeu care e mereu cu mâna pe umărul meu”

  1. E o femeie frumoasă care a știut să profite de oportunitățile pe care i le-a adus viața. Sper să-i meargă bine în căsnicia ultimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.