Filme de dragoste de văzut de Dragobete

Nu știu ce mă face să cred că de Dragobete multe cupluri vor prefera să vizioneze cel puțin un film de dragoste, dacă nu mai multe (mă refer la cei care preferă să petreacă Dragobetele cu jaluzele lăsate, închiși în casă, cu cartoanele de pizza în față), așa că le ofer o listă formată atent de filme amoroase.

ce zici1. Awakenun film emoționant despre o dragoste trăită în vis…la propriu dintre  melancolică, dar nespus de frumoasă cântăreață și compozitoare, din nefericire bolnavă de epilepsie (marele secret care explică starea de melancolie permanentizată și preferința vestimentară pentru haine închise la culoare) și un proprietar de cafenea. Ah, o cafenea așa cum visez să am și eu de muuuuultă vreme…Un film care te face să apreciezi timpul rămas și să-ți dorești să profiți de el pentru a trăi adevărata dragoste. Whatever that means. 

margaret22. Vrei să te însori cu mine? o comedie care vă face să vă mai reveniți din norii în care v-a urcat primul film sau, după caz, să vă amuze puțin. Sau poate să vp ajute să bateți niște apropo-uri. Dar vedeți să nu se lase cu probleme de rezolvat pe 24 noiembrie. Dincolo de partea amuzantă a filmului este reliefat un adevăr din păcate uitat de cuplurile căsătorite sau cele cu vechime, în orice caz: adevărata curte începe după căsătorie, deci, dragi bărbați, tot ce întreprindeți înainte pentru a cuceri femeia e numai o încălzire. Căsătorindu-se cu voi, femeia vă dă voie s-o curtați, nu înseamnă că a fost deja cucerită. 

3. Sunetul muzicii ei bine, cred că e așa de cunoscut filmul că nu trebuie să-l mai prezint în mod deosebit. Acum, sigur că s-au mariaschimbat timpurile și bărbații drăguți și bogați nu mai sunt văduvi cu 7 copii, ci tineri fără obligații și fără dorința de a-și face obligații, multi-milionari IT-iști de regulă sau mă rog, ceva afaceri cu situri de renume. Totuși, fetelor, nu vă pierdeți speranța fiindcă și Bill Gates și Zuckerberg s-au însurat la un moment dat. Hai că sunt drăguței!

4. The Perfect Man pentru bărbații doritori să se reinventeze și să învețe căperfect man bărbatul perfect este care alege să fie cu iubita lui, deși ar putea fi oriunde în lume, pentru că știe precis ce vrea: o viață alături de ea. Noah, acum trebuie să spun, eu nu prea cred în bărbatul perfect în 90 % din timpul alocat visării, însă niciodată să nu zici niciodată, nu? Poate e pe undeva, așteptând să fie descoperit și făcut fericit. Vă doresc succes! La fel și băieților cu fata perfectă!

5. Highway – un film de dragoste indian care mi-a plăcut și mie (rar îmi plac filmele indiene). Fata se îndrăgostește de răpitorul ei highwaycare se dovedește a fi mai respectuos cu ea chiar decât rudele ei de sânge. Multă muzică indiană și dansuri ceva mai moderne.

6. Just like heaven – un film pe capalopdul primului recomandat, cu ieșiri din corporalitate și discuții în stare fantomatico-gardenterraniene. Tipa e în stare de inconștiență – dar nu toate femeile care se îndrăgostesc sunt? – iar el e cât se poate de ancorat în realitatea terestră. Un film de văzut în prima fază a îndrăgostirii.

Ar mai fi multe filme romantice, desigur, dar nu am scris despre ele, așa că nu vi le recomand. Poate vă fac mâine o surpriză și vă mai spun unul, să vedem. Până atunci, iubiți-vă mult de Dragobete, dar mai ales după!

One thought on “Filme de dragoste de văzut de Dragobete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.