Cum să-ti sabotezi relatiile personale (1)

 

4shared.com

1. Intră în relație nu ca femeie sau bărbat, ci ca orice-profesie-ai-avea. Ești medic? Bun. Amintește toată ziua de profesia ta, de cazurile tale, de stresul îndurat, de programul încărcat și de orice aduce aminte partenerei sau partenerului că ești înainte de orice, medic. Procedează la fel și dacă ești inginer, avocat, judecător, profesor, polițist, mecanic, programator etc. cu detaliile aferente profesiei respective. Nimic nu distruge o relație mai rapid ca această mască socială a ta, acest rol profesional de care nu te poți lepăda în relația intimă. De ce ai vrea ca soțul/soția sau partenerul să te cunoască la nivel intim, dincolo de aparențele sociale și de ceea ce profesezi pentru a-ți câștiga o pâine? Doar nu vrei să te iubească pentru tine însuți/însăți, așa-i? Ar fi și periculos, asta ar duce la consolidarea relației, iar tu vrei s-o sabotezi și să nu pară vina ta.

 

2. Păstrează tăcerea asupra ta cât mai mult posibil. Acesta este un punct la care chiar trebuie să fii perseverent/ă, altfel riști să obții efectul contrar. Dacă ești misterios numai la începutul relației, dar pe urmă începi să te dezvălui încet-încet, riști să fii cunoscut și acceptat așa cum ești, iar asta e inadmisibil. Poți intra într-o legătură de durată cu consecințe serioase plimbate pe la starea civilă, adică exact coșmarul tău.  De aceea e foarte important să păstrezi tăcerea asupra ta nepermis de mult până te asiguri că partenera a ajuns în punctul în care începe să se întrebe dacă nu ești un ciudat or something și poate ar fi mai bine s-o rupă cu tine. Valabil și pentru sexul opus. 

 

3. Vorbește foarte mult despre tine și nu te interesa deloc despre ce gândește, simte, preferă celălalt. Ai grijă să nu faci vreo pauză mai lungă de câteva secunde și nu pune întrebări la care ai putea risca să primești un răspuns pe care nu-l vrei, gen detalii despre viața emoțională a partenerei/ului. Amintește-ți că nu te interesează ce simte. Orice slăbiciune  în direcția asta te poate băga pe o pantă alunecoasă din care nu se știe dacă te vei mai putea întoarce și vei rămâne legat/ă de partener. Iar tu nu vrei asta sub nicio formă. Tu vrei numai să-i schimbi ca pe șosete și să te vaiți că nu poți avea relații mai mult de câteva săptămâni,așa că nu-ți poți permite să-l înțelegi pe celălalt. Punct. 

 

One thought on “Cum să-ti sabotezi relatiile personale (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.