Pot fi recuperate plocoanele pierdute?

dream

Există un moment prielnic ca să faci anumite lucruri și ca să deschizi barierele unei fericiri posibile, iar acest moment durează doar câteva zile, uneori câteva săptămâni sau câteva luni, dar nu se produce decât o singură dată, iar dacă vrei să te întorci mai târziu asupra lui, este pur și simplu imposibil, nu mai există loc pentru entusiasm, pentru credință și devoțiune, rămâne doar o dulce resemnare, o milă reciprocă și întristată, senzația inutilă și adevărată că ceva s-ar fi putut întâmpla, dar că te-ai dovedit nedemn de acel plocon care ți-a fost făcut. 

Michel Houellebecq

P.S. Eu cred că oportunitățile pierdute pot fi recâștigate, reîntoarse din drumul lor către irosirea veșnică cu înțelegere, voință, răbdare și multă, multă dragoste. 

[youtube height=”400″ width=”600″]http://www.youtube.com/watch?v=Q_CuvXbq0Ac[/youtube]

“One More Time”


5 thoughts on “Pot fi recuperate plocoanele pierdute?

  1. Eu vreau să cred că viața ne oferă mai multe șanse și chiar dacă mai pierdem câte un tren, tot putem ajunge unde dorim fără pagube prea mari. Dar acest lucru depinde foarte mult de nivelul fiecărui individ în parte, unii sunt mai dezvoltați sau mai abili decât alții și pot întoarce totul în favoarea lor, oricât de rău ar arăta situația la un moment dat.

    1. E adevărat că unele persoane pot gestiona situațiile mai bine și cred că tocmai aceste persoane sunt cele care pot recupera șansele pierdute, dat fiind că nu se pierd cu firea când au realizat că au pierdut o oportunitate importantă.

  2. Se zice ca este mai bine sa fii pregatit pentru o ocazia pe care nu o vei avea decat sa te prinda o ocazie nepregatit.Poate de aceea cei vigilenti au mai multe sanse decat cei delasatori, care traiesc de azi pe maine.

  3. Dacă înțeleg bine, ideea este să fii pe fază mereu fiindcă nu se știe când apare o nouă oportunitate. Da, de acord, în sensul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.