Denumire: pește fript cu garnitură de pilaf cu legume și pâine cu ou la grătar
Prepare:
Peștele se cumpără în stadiul ideal, adică fără solzi, fără cap și coadă, fără oase, se spală puțin și se pune pe grătarul încins. Se condimentează ușor după preferințe. Cel din poză a fost tratat cu piper cu usturoi, sare și pătrunjel.
Pilaful cu legume se face după orice rețetă tradițională sau chiar după ureche, nu aveți cum să dați greș în fierberea unui orez și amestecarea lui cu orice legume vreți și aveți, puțin călite în prealabil.
Pâinea se lasă puțin la înmuiat în compoziția de ouă bătute și amestecate cu delikat, praf de usturoi, piper, tarhon și pătrunjel, apoi se pune pe grătarul încins deja după ce ați terminat cu peștele.
Poftă bună!
Cand ai numai trenulete in cap, deiczshi comp-cautare google-trenulete sinaia-today cam asta se intampla cu aflarea noutatilor! In plus, descoperi bloguri foaaaaaaaaarrrrrte interesante, cum este si acesta. De-acum sunt cu ochii pe dumneavoastra pentru ca imi place mult!