Cum să-ti sabotezi relatiile personale (2)

 

Relationship_Enemies

 

4. Fă tot posibilul ca relația să intre în zona de rutină și să nu mai iasă de acolo până când partenerul nu decide s-o încheie. Azi nu mai e un secret că rutina omoară relațiile intime, așa că nu poți avea nicio scuză pentru nerespectarea acestei minime cerințe care să saboteze încet, dar sigur relația ta.  Dacă ești bărbat, sub nicio formă nu organiza surprize de diverse zile (like Valentine, Dragobete sau 8 martie), dulcegăriile astea-s  pentru băieței romantici, tu ești bărbat adevărat și nu te pretezi la așa ceva. În plus, vei ieși din rutina zilnică și te vei îndepărta de obiectivul tău secret. Exclus. Dacă ești femeie, cinele surpriză în care îți aștepți partenerul cu masa pusă la lumina discretă a lumânărilor nu trebuie sub nicio formă să fie pe agenda ta. 

 

5. Folosește-te cu cap de puterea picăturii chinezești. Cel mai bine poate fi încercată sub forma cicălelii zilnice. Nu contează pentru ce, poate să fie orice, de preferință orice nimic, important e să nu lipsească din meniul zilnic, altfel efectul este mult întârziat. Ajută mult la punctul acesta să aveți un singur televizor și emisiunile preferate să fie pe canale diferite, precum și ceva obsesii legate de curățenie, locul obiectelor, punctualitate și obiceiuri de tot felul. Cicăleala legată de lucrurile acestea e first quality, nimic nu se compară cu efectul ei. 

 

6. Keep dreaming la Mr. sau Mrs. Perfect, chiar dacă ai alături varianta cea mai apropiată de ei. Nope, nu e de ajuns să fie pe aproape, trebuie să fie pe undeva acolo ființa perfectă și trebuie să ai o relație cu ea. Fiindcă tu nu meriți nimic mai prejos decât perfecțiunea. Ideal ar fi să și suferi de perfecționism, dar dacă nu se poate, merge și numai să visezi la ființa perfectă. Logica e simplă: aceste vise te ajută să fii mereu nemulțumit/ă de tot ce face actualul partener, ergo să sabotezi relația. 

 

One thought on “Cum să-ti sabotezi relatiile personale (2)

  1. A fost tare a treia, deși nici celelalte două nu-s mai prejos. E bine să fii mulțumit de relația pe care o ai, dar dacă nu ești, mai bine recunoști și o închei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.