Cum să-ti sabotezi relatiile personale (3)

this-relationshi

7. Lasă cât mai multe indicii că nu ai încredere în tine. Ca să ai succes deplin cerșește zilnic cât mai multe complimente, preferabil prin metoda clasică a văicărelilor: că nu arăți bine, că nu ești capabil/ă de nimic, că ți-ai ratat viața și toată gama de văicăreli casnice. Dacă se întâmplă ca iubitul/iubita să intre în jocul tău și să te contrazică spunându-ți că nu e adevărat și începe să te  laude, sub nicio formă nu-l sau nu o crede și nu mulțumi pentru complimente, doar știi că nu-s adevărate, nu? Vrea numai să scape de gura ta, de aia îți vorbește frumos, nu că ai avea cu adevărat vreo calitate, tu te cunoști cel mai bine și dacă  ai decis că ești plin/ă de defecte, ar face bine să nu te contrazică. Nu contează că nici tu nu știi ce vrei de fapt sau nu te cunoști prea bine, important e că v-ați stricat amândoi cheful de orice și sunteți pe calea sigură a eșecului. Ți-ai atins obiectivul, cu alte cuvinte.

 

8. Asigură-te că faci crize dese de gelozie. Acest aspect este strâns legat de punctul de deasupra, așa că ar fi păcat să nu le combini pentru un efect rapid. La câte defecte ai, e clar că se uită după altul sau alta, e cam la mintea cocoșului, nu?  deci nu aștepta vreun indiciu clar și fără echivoc că te-ar înșela, ci fă-i scandal ori de câte ori a apărut chiar și umbra unei alte persoane de sex opus prin zonă. Trebuie să fi flirtat cumva pe la spatele tău, nu contează că n-ai văzut nimic suspect, de fapt ăsta e un indiciu clar că a devenit expert/ă în a se feri de tine, așa că nu scăpa ocazia și provoacă o ceartă de zile mari. Condimenteaz-o cu țipete și farfurii zburătoare și ai să vezi dacă nu dă rezultatele scontate cât ai zice pește.

 

9. Ține scorul tuturor greșelilor trecute și adu-le în discuție în conflictul actual. E foarte important să-ți amintești să faci asta, altfel riști fie ca cearta actuală să se termine repede, fie ca să nu ieși tu învingătoare din ea. De aceea e bine să ții minte tot ce ți-a făcut și zis până la momentul acela și să i le arunci în față cât mai fierbinți, să-l ardă până-n fundul sufletului pe nemernic. Nu-l  lăsa să-ți răspundă și dacă apucă să zică ceva totuși,  întrerupe-l  imediat. Tu trebuie să ai primul, ultimul și singurul cuvânt, de ce să-i dai ocazia să te contrazică aiurea, când e clar că tu ai dreptate?! Ar fi risipă de timp. Valabil și pentru bărbați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.