La solicitarea expresă a colecistului meu care a fost mai mereu în grevă neautorizată în ultima vreme (aproape după fiecare masă), de ziceai că am folosit cianură la exploatarea bucatelor, nu alta, am hotărât să mă hrănesc ceva mai natural. Și fiindcă ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru voi, săptămâna aceasta vă recomand două rețete vegane și un desert princiar.
Salată de avocado și varză roșie
Ingredientele, modul de preparare, cuțitul de ceramică, robotul și aranjamentul final în video-ul de mai jos.
Sarmale vegane la cuptor
După cum vedeți, arată la fel de bine ca sarmalele adevărate, adică cele care au carne și slănină din belșug….ouch, colecistul meu mi-a dat un ghiont, cică greșesc, astea vegane sunt cele autentice, celelalte îs jalnice imitații cu potențial de distrugere a diverselor organe din dotare și a aspirațiilor la 90-60-90.
Ingredientele, modul de preparare, oala și cuptorul le găsiți aici. Puteți salva rețeta în bookmark, să va aduceți aminte să le preparați și în postul Crăciunului ca să împușcați doi iepuri dintr-odată: nici nu vă spurcați la carne, nici nu vă privați papilele gustative de o desfătare ca de zile mari. În plus, mai faceți și economie de bani, fiindcă toamna sunt cheltuieli culinare suplimentare cu ocazia faptului că … zacuscă, vinete și alte legume la congelator, gogoșari și castraveciori în oțet, murături asortate, varză la butoi etc. etc.
Poftă bună și sănătoasă vă doresc!