Nuntă mare la palat

Astăzi  a avut loc nunta religioasă a lui Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, de care a divorțat numai cu trei luni în urmă, după toate probabilitățile tocmai ca să se căsătorească astăzi în regim de urgență cu o frumoasă și tânără moldoveancă. Se pare că multi-milionarul are o preferință pentru femeile cu facultatea de drept și mult sub vârsta lui, cam la jumătate așa, fiindcă tot tânără (și ambițioasă) era și Elena Udrea când a luat-o de nevastă. 

Din fotografiile care au apărut pe diverse situri (vezi foto) am putut să constat cât de bine i-ar fi stat lui Cocoș conducându-și o fiică la altar, și, cu puțin efort, am reușit chiar să trec peste disconfortul estetic legat de apariția unui asemenea cuplu. Fotografiile lor seamănă surprinzător de mult cu cele de pe un site matrimonial rusesc peste care am dat recent,  în care mirese tinere și frumoase își întâlnesc mirii puțin (mai mult) diferiți și ca aspect și ca vechime. 

Pentru binele lui (și al țării!) să sperăm că această nouă achiziție matrimonială nu va dori să intre în politică, fiindcă eu chiar nu mai vreau o frunză de 2 bani care să ne coste sute de mii de euro, și care ne mai și obligă să ne autosugestionăm că ar vorbi despre spiritul amabil și pur al poporului român, ca să putem suporta mai ușor paguba. 

Să ne întoarcem la Dorin Cocoș sau mai bine la proaspăt soțioara lui cu care s-a cunoscut tocmai în Dubai. Nu știu ce făcea acolo ea, el probabil era cu afaceri, însă mie mi se pare că ea a fost cea care a încheiat cea mai profitabilă afacere în țara emirilor putrezi de bogați. Vreau să spun că s-a ales și cu soț și cu copil, speeeeeer că nu v-ați gândit la altceva….

Oricum, să le urăm casă de piatră ceva mai durabilă decât a lui Irinel. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.